МЕНЮ
Your Cart

ГЕРМАНИЯ

Речен круиз по Рейн Коледни базари Речен круиз по Рейн Коледни базари
НОВА ОФЕРТА
ДЕСТИНАЦИЯ: ГЕРМАНИЯ ТРЪГВАНЕ ОТ: СОФИЯ
iFrameResize({checkOrigin:false,heightCalculationMethod : 'max' })..
1,955.00лв.
ДЕСТИНАЦИЯ: ГЕРМАНИЯ ТРЪГВАНЕ ОТ: ВАРНА
Варна – Мюнхен – Линдерхоф – Нойшванщайн – Мюнхен – Залцбург – Мюнхен – Варна 17-20 окт 2024 г. 4 дни / 3 нощувки Тръгване от Варна Цена от: 1199 лв. В тази програма ще се запознаете с някои от най-интер..
1,199.00лв.
ДЕСТИНАЦИЯ: ГЕРМАНИЯ ТРЪГВАНЕ ОТ: ВАРНА
БАВАРСКА ПРИКАЗКА с полет от Варна   Аугсбург - Ньордлинген - Динкелсбюл и Ротенбург об дер Таубер – перлата на Бавария и градчетата по Северния романтичен път.  Каним Ви на очарователно и романтично пътуване през историята и културата на стара Европа – малк..
1,580.00лв.
ДЕСТИНАЦИЯ: ГЕРМАНИЯ ТРЪГВАНЕ ОТ: СОФИЯ
  Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка в Любляна или околности, 1 нощувка в Залцбург или околности, 1 нощувка в Инсбрук или околности, 1 нощувка в Мюнхен, околности на Мюнхен или Аугсбург и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Залцбург, Инсбрук, Мюнхен, замъците Линдерхоф,..
946.00лв.
ДЕСТИНАЦИЯ: ГЕРМАНИЯ ТРЪГВАНЕ ОТ: СОФИЯ
Екскурзията е седемдневна и включва 1 нощувка в Любляна или околности, 1 нощувка в Залцбург или околности, 2 нощувки в района на езерото Бодензеe, 1 нощувка в Мюнхен, околности на Мюнхен или Аугсбург и разглеждане с екскурзовод на най-живописните места по езерата Бодензеe (Констанц, Майнау) и Кимзеe..
1,095.00лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)