МЕНЮ
Your Cart

блог RSS Feed

19 Jan
0 393
Туроператор изостави група от 31 български ученици в Испания. За това ни сигнализира майка на едно от децата. Туристическата агенция е Гъливер травъл. Вчера родителите на децата разбрали, че фирмата ..
19 Jan Тунис- оазис в пустинята
0 534
Склонни ли сме да преживеем една НЕтипична ваканция? Да, в Тунис това е напълно реално! Каквото и да очакваме при посещението си в тази гостоприемна страна, то със сигурност ще бъдем изненадани и то п..
19 Jan Санторини- красотата на Цикладите
0 299
Магичен и различен! Защо да посетим Санторини ! Въпреки че вулканичният остров Санторини е предимно известен със слънчевите си плажове и зашеметяващи гледки, ние ви предлагаме един по-различен поглед..
19 Jan Метеорите в Гърция-могъщи и мистични
0 221
Метеорите в Гърция – една необяснима и загадъчна магия Зная какво е изпитал Йован Урош Палеолог (1350–1423), император на Епир и Тесалия, когато застанал за първи път пред каменните колоси, извисяващ..
19 Jan Магичния Остров Корфу
0 406
Остров Корфу ? Чували ли сте за него? Венециански смарагд в Йонийско море. Искате ли да го посетите ? Лятото е синоним на Гърция! Но тази Гърция е различна- тук природата е оставила своя отпечатък и ..
19 Jan Белият остров Лефкада
0 384
Ако се чудите коя морска дестинация да посетите, то веднага можем да ви предложим един прекрасен остров – Лефкада! Разположен в Западната част на Гърция, между островите Корфу и Кефалония, остров Леф..
19 Jan Коледа по света – традиции, вкусове и аромати
0 257
Джинджифилови сладки, портокали, вино с канела, дъхав щрудел… Когато навсякъде около нас се разнасят добре познатите коледни аромати, мисълта ни сама тръгва в различните посоки на света, любопитна да..
19 Jan Магията на Виенския коледен базар
0 380
Особено подходящо е да посетите Виена по време на Коледните празници – тогава градът заблестява и се изпълва с вкусни празнични ухания. Предлагаме коледни екскурзии до Виена, за да ви покажем най-добр..
19 Jan “Окото на Дубай” – най-голямото виенско колело в света отвори врати
0 281
Със своите 250 м височина, най-новата атракция на Дубай ще бъде най-високото виенско колело в света, като с това оставя High Roller в Лас Вегас на второ място. Роналд Дрейк, генерален мениджър на атра..
19 Jan Как празнуват Великден на остров Корфу
0 312
Жителите на гръцкия остров Корфу всяка година празнуват православния Великден с ненадминати пищни тържества, които привличат туристи от цял свят. Тържествата започват още от Цветница, а кулминацията и..
19 Jan Кътчета из Родопите, които ще запленят сърцето ви
0 19305
Планината е една от най-богатите на природни и културни забележителности у нас Огромна, потайна, магична, древна – Родопа планина е едно от най-красивите и запленяващи с енергията си кътчета в Българ..
19 Jan 5 ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ МЕСТА В КОРФУ, КОИТО ДА ПОСЕТИШ
0 900
Ако ти предстои пътешествие до Корфу или пък вече си там и се чудиш как да оползотвориш оставащото ти време на гръцкия остров, ще ти дадем 5 чудесни идеи за забележителни места, които да посетиш. СЪЗ..
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)