Становище Нирамар

Уважаеми колеги,

Във връзка с въведеното от Правителството на Република България, извънредно положение за срок от 13.03.2020 г. до 13.04.2020 г., бихме искали да Ви уведомим, че екипът ни е наличен и работи в ситуация на извънредно положение при засилени мерки от офиса ни. Затова Ви молим, да комуникираме по телефон и имейл, за да се предпазим взаимно и да реагираме адекватно на предизвикателствата, пред които всички заедно сме изправени. Моля не идвайте в офиса ни, ако сте записани по наши програми за предстоящи дати. На всички въпроси ще бъдат дадени отговори по телефон и електронна поща.

 

По повод на пандемията с COVID-19 и във връзка с въведеното от Народното

Събрание на Република България Извънредно положение и

препоръките да не се пътува бихме искали да ви информираме за следното:

 

1.      Ликвидността на заплатените суми като депозити по предстоящи наши програми e гарантирана.

 

3.      Предстоящи резервации за пътувания до държави, в които има обявено извънредно положение или са със затворени граници, ще бъдат АНУЛИРАНИ за изпълнение според крайните дати обявени КЪМ МОМЕНТА от съответните правителства .

 

С платените депозити към нас за планирани, но отменени пътувания, заради обявеното извънредно положение в България до 13.04.2020г., ще процедираме по един от следните начини, избран от Потребителя:

 

a.      Да приеме последващо предложение на ТУРОПЕРАТОРА за туристически пакет за алтернативна дата, за пътуване в срок до 31.12.2021 г.

 

b.      Да ползва ваучер на стойност вече платената сума за анулирания туристически пакет в рамките на една година от споразумението.

 

c.       Да бъде възстановена сумата, внесена по съответната резервацията в срок от 14 до 90 работни дни. Посоченият срок е дефиниран, съгласно необходимото техническо време за постъпване обратно към нас, на вече депозираните суми към доставчици за изпълнение на програмите. Сумите ще бъдат възстановявани само и единствено по банков път.

 

След като ПОТРЕБИТЕЛЯТ уведоми ПИСМЕНО за своя избор, ще бъде сключен АНЕКС към договора за туристическо пътуване, който ще удостовери избора.

 

4.      В случай, че направите анулация на резервация за пътуване към държави, които не са в извънредно положение, не са със затворени граници, не са с отменени за изпълнение полети или са за бъдещ период, извън фиксирания за „извънредно положение“, АНУЛАЦИЯТА ще бъде разглеждана по смисъла и съгласно сключения договор за туристическо пътуване и неговите срокове за анулация и неустойки.

 

 

 

Бихме искали да Ви уверим, че ще продължим да работим, защитавайки интересите на своите клиенти и ще запазим коректността си към тях,като се надяваме и ВИЕ да запазите вашата към нас.  Бъдете сигурни, че ще действаме, за да сведем до минимум финансови и емоционални загуби.

 

Бъдете здрави и не губете надеждата и вярата си , че съвсем скоро тази патова ситуация ще има своя край !

Усмихвайте се и бъдете позитивни , защото това е най-сигурният имуностимулант J

 

 

Екипът на Нирамар Травел 

Екскурзия до Рим-сърцето на Италия със самолет

Екскурзия до Рим-сърцето на Италия със самолет

„СЪРЦЕТО НА ИТАЛИЯ”: РИМ

4 дни / 3 нощувки, 3 закуски
с трансфер от Варна, Бургас, Пловдив и полет от София

1-ви ден:


Два и половина часа преди полета среща на летище София. Директен полет с Ryanair в 06:40 ч. и пристигане в 07:35 ч. на летище Чиампино. Трансфер до хотела – по предварителна заявка и заплащане. Оставяне на багажа за съхранение на рецепция на хотел 3* в централния район Термини.
10:00 ч. Пешеходна обиколка на Рим с местен екскурзовод на български език и слушалки (около 3 часа) – Римския форум, Арката на Константин, Колизеума (отвън), площад „Венеция“, Пантеона, където са погребани крал Виктор Емануил ІІ, първият крал на обединена Италия, Маргарита Савойска и Умберто І, фонтана „Ди Треви” и площад Испания.
Свободно време за обяд, покупки и разходка до площад „Навона” с фонтана на реките, олицетворяващи континентите Европа /Дунав/, Азия /Ганг/, Африка /Нил/ и Америка /Рио дела Плата/ или до църквата „Сан Клементе” с гроба на Св.Константин Кирил Философ, единият от славянските просветители, починал в Рим след посещението си при папа Адриан ІІ за представяне на славянската азбука. Нощувка.
2-ри ден:

Закуска. Свободно време или по желание и срещу доплащане посещение на Ватикана с местен екскурзовод на български език и индивидуални слушалки – с предварителна резервация. Разглеждане на площад „Свети Петър” и едноименната катедрала – най-голямата църква в света, посветена на апостол Петър – смята се, че на мястото, където се издига катедралата е погребан светецът. Посещение на Ватиканските музеи – съхраняващи забележителни творби на изкуството от древността до наши дни. Разглеждане на Сикстинската капела – след пълната й реставрация през 1999 г. днес е “перлата в короната” на богатите Ватикански музеи. Свободно време и възможност за посещение на замъка на Светия ангел. Нощувка.
3-ти ден:

Закуска. Свободно време или по желание и срещу доплащане полудневна екскурзия до Тиволи – град с богато историческо минало и несравними природни красоти, смята се, че градът има по-дълга история дори от Рим и датира от 1215 г. пр. Хр. Възможност за посещение на вила Д`Есте и разходка из градините й (вх.такса 10 евро) – архитектурен шедьовър, включен в списъка на ЮНЕСКО, впечатляващ както с множеството фонтани (вкл. световно известния фонтан на Нептун), статуи, руини на античната вила Адриана, така и с пещери и водопади.
След обяд по желание и срещу доплащане пешеходен тур "Църкви-емблеми". Посещение на църквите: базиликата Сан Джовани ин Латерано (най-старата и най-главна от четирите папски базилики в Рим, официалната катедрала на Рим, седалище на римския епископ-папата; тук са погребани шестима папи); базиликата Сан Клементе с гроба на Св. Константин-Кирил Философ; Сан Пиетро ин Винколи (или "Свети Петър в окови") – една от най-старите църкви на Рим, осветена през V век от папа Сикст III, съхраняваща един от шедьоврите на Микеланджело – титаничната статуя на Мойсей и част от веригите, с които е бил окован Св. Апостол Петър, преди да бъде разпнат. Нощувка.
4-ти ден:
Закуска (сух пакет). Ранен трансфер до летище Чиампино. Чекиране на багажа. Директен полет с Ryanair в 08:00 ч. Пристигане в София в 10.50 ч.
Цена:
Дата на отпътуване:Цена възрастен в двойна/тройна стая:
от Софияот Пловдивот Бургасот Варна
17.01.2020; 31.01.2020; 07.02.2020; 23.02.2020370.00 лв.420.00 лв.440.00 лв.470.00 лв.
01.03.2020; 22.03.2020; 24.04.2020470.00 лв.520.00 лв.540.00 лв.570.00 лв.
ОТСТЪПКИ: (Ползва се само една от посочените отстъпки – за ранно записване, за група, за дете или СЦО)
* „Ранно записване” – 90/60/30 дни преди датата на отпътуване – съответно 40 лв./30 лв./20 лв.
* „Група“ - от минимум 30/20/10 пълноплащащи туристи – съответно 40 лв./30 лв./20 лв.
* „Дете“ - до 12 г. – 30 лв.
* Отпътуването и трансферът от места, различни от София, се потвърждават при минимум 6 туристи.
Цената включва:
-> самолетен билет София – Рим – София с АК Ryanair;
-> летищни такси;
-> малък ръчен багаж с размери 40х20х25см;
-> 3 нощувки в хотел 3* в централния район Термини в Рим;
-> 3 закуски (2 в хотела, а последната закуска е сух пакет);
-> панорамна обиколка на Рим с екскурзовод и индивидуални слушалки;
-> водач от агенцията по време на пътуването.
Цената НЕ включва:
-> Priority Boarding - право на качване в самолета с приоритет и допълнителен багаж до 10 кг
  (55х40х20см) – 100 лв./ 50 евро двупосочно;
-> чекиран багаж до 20 кг – според условията на авиокомпанията;
-> застраховка “Помощ при пътуване в чужбина”с лимит 10 000 € за лица 0-84.99 г. - 16 лв. (лица 85 и повече години не се застраховат);
-> трансфер двупосочно при мин. 6 туристи от/до: Пловдив – 50 лв., Бургас – 70 лв., Варна – 100 лв.;
-> трансфер двупосочно летище Чиампино – хотел – летище Чиампино – 50 лв./25 евро;
-> единична стая – 180 лв. за целия престой;
-> настаняване в хотел 4* в район Термини – 150 лв. за целия престой;
-> пешеходна обиколка на Ватикана с местен екскурзовод на български език, слушалки, входни такси за Ватиканските музей и такса резервация – 80 лв./40 €. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се заявява със записването и се заплаща предварително в България до 30 дни преди датата на отпътуване;
-> пешеходен тур "Църкви емблеми" – 40 лв./20 € при минимум 15 туристи;
-> екскурзия до Тиволи с влак и местен екскурзовод – 70 лв./35 € при минимум 15 туристи;
-> входни такси за туристически обекти и билети за градски транспорт.
-> туристическа такса, която се заплаща на рецепцията на хотела: 3-5 € на турист/ ден (х-л 3*/4*);
-> застраховка „Отмяна на пътуване“.
Допълнителна информация:
* Необходими документи: валиден международен паспорт или лична карта; за лицата под 18 г., пътуващи сами, непридружени от родителите си, или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители – в зависимост от случая/ детето им да пътува в чужбина. Паспортът, оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.
* Записване и начин на плащане: внасяне на 30 % от цената депозит при записване и сключване на договор за организирано туристическо пътуване, като пълния комплект документи за пътуването се предоставя след цялостното заплащане на услугите; доплащането се извършва най-късно до 30 дни преди датата на отпътуване;
* Допълнителните мероприятия и услуги се заявяват от туриста при записване и се заплащат при доплащане на екскурзията. Провеждат се при група от минимум 15 туристи; места могат да се гарантират при резервация и заплащане в офиса.
* Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 20 пълноплащащи туристи;
* Срок за уведомление от страна на агенцията за неосъществяване на пътуването поради несъбран минимален брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване;
* Застраховка "Отмяна на пътуване" струва от 1,5% до 2,7% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация и съгласно условията на ЗАД Армеец. При отказ на екскурзията от туроператора поради несъбран необходим минимален брой туристи за пътуването заплатената премия по тази застраховка не се възстановява.
* Полетно разписание: София – Рим 06:40-07:35 Рим - София 08:00-10:50           
* Италия – парична единица – евро;
* Няма допълнителни визови и санитарни изисквания;
* Часово време: България: 12.00 ч., Италия: 11.00 ч.
* Входни такси: Рим: купола на катедралата „Св.Петър” 7 €; Колизеума 15,50 €, Римски форум 12 €, Капитолийски музей 6,50 €, музей „Сан Клементе” 5 €, еднопосочен билет за градския транспорт в Рим – 1,50 €; вила „Д“Есте” 10 €.         
!!!!! Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата и не носи отговорност за промени в работното време и стойността на входните такси на туристическите обекти, както и за промени в полетното разписание от страна на авиокомпанията.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Вид транспорт: Самолет
  • Номер на оферта: Р302
  • Наличност: В наличност
  • 370.00лв.

Опции

 

Въведете само Вашето име и телефонен номер


   

ЗАЯВИ ОБАЖДАНЕ ПО ТЕЛЕФОНА


Ние ще се свържем с Вас по телефона в рамките на работния ден.

 

 

Етикети: Януари, Февруари, Март, Април