Становище Нирамар

Уважаеми колеги,

Във връзка с въведеното от Правителството на Република България, извънредно положение за срок от 13.03.2020 г. до 13.04.2020 г., бихме искали да Ви уведомим, че екипът ни е наличен и работи в ситуация на извънредно положение при засилени мерки от офиса ни. Затова Ви молим, да комуникираме по телефон и имейл, за да се предпазим взаимно и да реагираме адекватно на предизвикателствата, пред които всички заедно сме изправени. Моля не идвайте в офиса ни, ако сте записани по наши програми за предстоящи дати. На всички въпроси ще бъдат дадени отговори по телефон и електронна поща.

 

По повод на пандемията с COVID-19 и във връзка с въведеното от Народното

Събрание на Република България Извънредно положение и

препоръките да не се пътува бихме искали да ви информираме за следното:

 

1.      Ликвидността на заплатените суми като депозити по предстоящи наши програми e гарантирана.

 

3.      Предстоящи резервации за пътувания до държави, в които има обявено извънредно положение или са със затворени граници, ще бъдат АНУЛИРАНИ за изпълнение според крайните дати обявени КЪМ МОМЕНТА от съответните правителства .

 

С платените депозити към нас за планирани, но отменени пътувания, заради обявеното извънредно положение в България до 13.04.2020г., ще процедираме по един от следните начини, избран от Потребителя:

 

a.      Да приеме последващо предложение на ТУРОПЕРАТОРА за туристически пакет за алтернативна дата, за пътуване в срок до 31.12.2021 г.

 

b.      Да ползва ваучер на стойност вече платената сума за анулирания туристически пакет в рамките на една година от споразумението.

 

c.       Да бъде възстановена сумата, внесена по съответната резервацията в срок от 14 до 90 работни дни. Посоченият срок е дефиниран, съгласно необходимото техническо време за постъпване обратно към нас, на вече депозираните суми към доставчици за изпълнение на програмите. Сумите ще бъдат възстановявани само и единствено по банков път.

 

След като ПОТРЕБИТЕЛЯТ уведоми ПИСМЕНО за своя избор, ще бъде сключен АНЕКС към договора за туристическо пътуване, който ще удостовери избора.

 

4.      В случай, че направите анулация на резервация за пътуване към държави, които не са в извънредно положение, не са със затворени граници, не са с отменени за изпълнение полети или са за бъдещ период, извън фиксирания за „извънредно положение“, АНУЛАЦИЯТА ще бъде разглеждана по смисъла и съгласно сключения договор за туристическо пътуване и неговите срокове за анулация и неустойки.

 

 

 

Бихме искали да Ви уверим, че ще продължим да работим, защитавайки интересите на своите клиенти и ще запазим коректността си към тях,като се надяваме и ВИЕ да запазите вашата към нас.  Бъдете сигурни, че ще действаме, за да сведем до минимум финансови и емоционални загуби.

 

Бъдете здрави и не губете надеждата и вярата си , че съвсем скоро тази патова ситуация ще има своя край !

Усмихвайте се и бъдете позитивни , защото това е най-сигурният имуностимулант J

 

 

Екипът на Нирамар Травел 

Холандия и цветният килим в Брюксел с полет от София и Варна

New Холандия и цветният килим в Брюксел с полет от София и Варна

Маршрут: Варна/София - Антверпен – Брюж - Гент – Брюксел – Лейден – Делфт - Амстердам - София/Варна

Времетраене: 7 дни/6 нощувки

12.08.2020 - 18.08.2020

 • Пакетна ЦЕНА за РАННО ЗАПИСВАНЕ при отпътуване от СОФИЯ:
  848 евро/1658 лв. при записване до 17.03.2020.
 • Пакетна ЦЕНА за РАННО ЗАПИСВАНЕ при отпътуване от ВАРНА:
  905 евро/1770 лв. при записване до 17.03.2020.
 • Стандартна цена за отпътуване от София: 889 евро/1738 лв.
 • Стандартна цена за отпътуване от Варна: 946 евро/1850 лв.

Цената включва летищни такси.

Акценти в програмата и много нови места!

Антверпен - „Диамантената столица на света“.

Известният цветен килим в Брюксел – на всяка четна година само за 4 дни в средата на Август едни от най-добрите флористи правят своя шедьовър от цветя. Всеки път темата на килима е различна поместен е на главният площад „Гранд Плац“ между кметството и двореца. А всяка вечер се провежда шоу със звук и светлина.

Брюж - „Шоколадовата Венеция“ – ако не видиш Брюж, все едно не си бил в Белгия!

Гент - „Манхатън на средновековието“ – град много различен от всички останали градове в Белгия... тих, спокоен с аромат на джинджифил и къщички сякаш от захар...

Брюксел – „Столицата на Европа“

Делфт - Холандското очарование, столицата на холандския порцелан. Всъщност, Делфт е считан за едно от най-красивите места в Холандия. Устроен е така, че до всяко негово кътче може да се стигне лесно пеша.

Лейден - един много холандски град, станал известен с един от най-старите университети от 1575 г. и с множеството поезия, изписана по фасадата на къщите.

Амстердам - „Градът с туптящо сърце „

Гитхорн - приказното царство на тишината... или селцето, в което няма улици

 

 ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

 

Ден 1: 12.08.2020 София/Варна - Амстердам - Антверпен

Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата в 05:10ч. и полет за Амстердам в 06:55 ч. с авиокомпания Bulgaria Air. (За туристите от Варна полет за София в 04:50-05:40 ч.) Пристигане на летището в Амстердам. Oтпътуване за Антверпен – диамантеният град. При възможност настаняване в хотелa Ibis Antwerpen Centrum 3*. Кратка почивка. Пешеходна туристическа програма в старата част на града: Големият пазарен площад със сградата на кметството, църквата „Сейнт Джеймс“ с гроба на фламандския художник от епохата на Барока – Петер Паул Рубенс, Катедралата „Дева Мария“, най-старата сграда в града – историческия средновековен замък „Хет Стийн“. Свободно време в Антверпен. Нощувка.

Ден 2: 13.08.2020 Антверпен - Брюж - Гент - Брюксел

Закуска. Отпътуване за Брюж, известен като „Северната Венеция“. Разходка в старата част на града – ще започнем от Бегинхоф, ще продължим към  църквата „Дева Мария“, площад „Бург“с Базиликата на Светата Кръв и ще завършим на площад „Маркт”. Свободно време. Около обяд пътешествието ни продължава, към средновековната столица на Графство Фландрия – Гент. Старинният Гент – е музей от средните векове, град-пристанище. Крайбрежната му е пропита с духа на историята и поезията…За неговото величие и до днес свидетелстват архитектурните му шедьоври. Гент не напразно носи прозвището "градът на изкуството". Отпътуване за Брюксел. Настаняване в хотел. Пешеходна разходка в централната част на Брюксел, ще се насладите на Цветният килим разположен на  „Гранд Плац“ със сградите на гилдиите и Кметството. Ще разгледаме Катедралата Св. Михаил и Гудула., Галерията „St. Hubert”, и „Манекен Пис”. Свободно време в Брюксел. Нощувка.

Ден 3: 14.08.2020 Брюксел

Закуска. По желание: посещение на един от символите на Брюксел - Атомиум и увеселителния парк Европа в миниатюри. След обяд разходка в парка с Двореца на нациите, Съдебната палата. Паркът на Брюксел с Дворецът на нациите; Съдебната палата, Паркът на Брюксел с Дворецът на нациите; Съдебната палата. Свободно време в града. Нощувка.

 

Ден 4: 15.08.2020 Лайден - Делфт - Амстердам

Закуска. Отпътуване за Холандия. Лейден - град с уникална архитектура, благодарение на множеството архитектурни паметници от XIII-XVII в. Разходка в Старият град - голяма част от сградите, датиращи от XVI и XVII в., са запазени непокътнати. Историческият център на Лайден се счита за втория най-голям в Холандия, изпреварен единствено от този в Амстердам.
Разходка в град Делфт – един от най-красивите градове в Холандия. Разходка в старата част на града: Nieuwe Kerk (Новата църква), Oude Kerk (Старата църква), Кметството, Зърнения пазар, посещение на фабрика за типичния синьо-бял порцелан, с който градът е световно известен. Все още произвеждан и ръчно рисуван тук, той е изключително популярен и търсен. Вечните шарки и цветови схеми на делфтския порцелан са устояли на времето и изменящите се вкусове на колекционерите. Вечерта настаняване в хотел Best Western Almere 4* или подобен. Свободно време. Нощувка.

Ден 5: 16.08.2020 Амстердам

Закуска. Отпътуване за Амстердам. Пълен туристически ден в Амстердам. По желание посещение на два от най известните музеи:  Музеят на Ван Гог - най-голямата художествена колекция в света от Винсънт Ван Гог  ) В музея има и много творби на други импресионисти като Моне и Гоген (заявява се и се заплаща предварително от България). Националният музей (Rijksmuseum), който притежава уникална художествена колекция. Сред петте хиляди творби, безспорно най-добрата е „Нощна стража” на Рембранд.
След музеите ще разгледаме един от най–големите цветни пазари, а след обяд ще се разходим по каналите на Амстердам. По време на разходката с корабче, която трае 60 мин ще чуете прекрасна беседа и ще се насладите на града от една друга гледна точка. Свободно време. Нощувка.

Ден 6: 17.08.2020 Амстердам - Гитхорн - Амстердам

Закуска. Отпътуване за малкото Холандско селце – Гитхорн. Наричат го още и Холандската Венеция, тъй като е разположено на площ от 7,5 км водни канали. Основан през 1230 г, днес Гитхорн е известен като селцето, което няма ули …. ще имате усещането, че сте част от най- красивата картичка. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

Ден 7: 18.08.2020 Амстердам - София/Варна

Закуска. Трансфер  до летището и полет до София в 10:15 ч. Пристигане в София в 14:20ч. Полет от София до Варна 20:00ч. Каца на летището във Варна 20:50ч.


12.08.-18.08.2020

Полет от София

Ранно записване до 17.03.2020

Стандартна цена след 17.03.2020

Цена на човек в двойна стая

1658 лв

1738 лв

Цена на човек в единична стая

2225 лв

2305 лв


12.08.-18.08.2020

Полет от Варна

Ранно записване до 17.03.2020

Стандартна цена след 17.03.2020

Цена на човек в двойна стая

1770 лв

1850 лв

Цена на човек в единична стая

2337 лв

2417 лв

Пакетната цена включва:

 • Самолетни билети Варна /София – Амстердам – София / Варна с редовен полет на авиокомпания България Ер и включени летищни такси и багаж до 23кг.
 • 6 нощувки със закуски в хотели кат.3* - (1 в Антверпен - Ibis Antwerpen Centrum 3* или подобен , 2 в Брюксел - Floris Ustel Midi *** или подобен, 3  в района на Амстердам  - Best Western Plus Plaza Almere 4*или подобен)
 • Автобусен транспорт с лицензиран автобус по програмата
 • Водач-екскурзовод по време на цялото пътуване
 • Туристическа програма в Антверпен, Брюж, Гент, Брюксел, Лайден, Делфт, Гитхорн и Амстердам
 • Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро.


Цената не включва:

 • Билет за Музея Ван Гог - 40 лева на възрастен. Цената включва входен билет и такса резервация. По желание, заявява се и се заплаща предварително от България, месец преди отпътуване
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица над 66 години - 14 лв.
 • Входни такси за посещаваните обекти
 • Разходи от личен характерУСЛОВИЯ

 • Минимален брой участници: 30
 • Условия за записване:
  Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на пакета и сключен договор за организирано пътуване.
  Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.
  ••• Такса прекратяване:
  Ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  Ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
  Ако прекратяването е от 29 до 20 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
  Ако прекратяването е от 19 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
  Ако прекратяването е под 10 преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;
  ••• Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:
  Цената е валидна при минимум 30 туриста;
  Срок за уведомяване за ненабран брой туристи: 20 дни преди датата на отпътуване;
  В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.
 • Паспортен и визов режим за граждани на България, пътуващи по програмата: валиден международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от последната дестинация.
 • Необходима ваксина: Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
 • Ориентировъчни входни такси:
  • Корабче по каналите на Лейден – 8 евро
  • Атомиума – 11 евро
  • Европа в миниатюри – 14.50 евро
  • Атомиума + Европа в миниатюри – 23.60 евро комбиниран билет
  • Корабче по каналите на Амстердам – 16 евро
  • Музея на Мадам Тюсо – 25 евро
  • Музея на Ван Гог - 20 евро - заплаща се предварително в България
  • Национален музей (Rijksmuseum) – 17.50 еврo
  • Музея на бирата Хайникен – 21 евро
 • Допълнителни условия:
  Възможна е промяна в поредността на посещаваните обекти в зависимост от полетното разписание, преценката на екскурзовода и сезоните промени в работното време.
  Цената на екскурзията е калкулирана при курс на еврото 1 EUR = 1,95583 лева Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, входни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако важни обстоятелства налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез сайта на фирмата.
  Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
  Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „Отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия. Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
  Застраховките Помощ при пътуване в чужбина и Отмяна на пътуване се сключват със ЗАД „Армеец“, ЗД „Евроинс АД” или „Мондиал асистънс“.
 • Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

 • Вид транспорт: Самолет
 • Номер на оферта: Е110
 • Наличност: В наличност
 • 1,738.00лв.

Опции

 

Въведете само Вашето име и телефонен номер


   

ЗАЯВИ ОБАЖДАНЕ ПО ТЕЛЕФОНА


Ние ще се свържем с Вас по телефона в рамките на работния ден.

 

 

Етикети: август